Брад Пит с първа фотосесия след раздялата с Джоли (снимки)


Брад Пит с първа фотосесия след раздялата с Джоли (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Брад Пит напоследък се справя все по-добре след тежката година, която преживя след раздялата със съпругата му Анджелина Джоли.

53-годишният актьор украси корицата на сп. GQ, първият път, който се снима във фотосесия, откакто актрисата подаде молба за развод през септември 2016.

Брад се появява в 3 различни корици за изданието.

Снимките са заснети от фотографа Раян МакГинли в Национален монумент "Бели пясъци", Национален парк "Евърглейдс" и Националният парк пещерите Карлсбад.

Интервюто му за списанието е "суров и отразяващ" разговор за "любовта, загубата, бащинството и как да продължиш напред, когато нещата са се разпаднали".

Изглежда, че нещата между него и Джоли се подобряват, тъй като миналата седмица беше съобщено, че неговите 6 деца за първи път от 7 месеца са отседнали в дома му в Лос Анджелис. 

Мадокс, 15, Пакс, 13, Захара, 12, Шайло, 10, 8-годишните близнаци Вививан и Кнокс, както и техните 2 бавачки, са прекарали уикенда с актьора.

53-годишният Пит и децата са имали семейна вечеря, издаде източник пред In Touch Weekly.

"Беше тотален хаос, тъй като всяко от децата искаше да яде различни неща и Брад беше благодарен, че има личен готвач, който можеше да изпълни всички техни желания."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама