Братят и сестрата на Марая Кери я съдят


Братят и сестрата на Марая Кери я съдят
Снимка: Getty Images/Guliver

По-големият брат на Марая Кери, Морган Кери, заведе дело срещу сестра си за клевета и емоционална болка, причинени от нейните мемоари "The Meaning Of Mariah Carey".

61-годишният днес Морган пише, че книгата невярно описва, че той е бил насилник. Резултатът от всичко това, посочва той, е изключителната болка, която изпитва сега, и сериозното накърняване на репутацията му. Той все още не е казал какво обезщетение очаква, за разлика от Алисън Кери, която вече съди сестра си за мемоарите ѝ и е поискала 1,25 милиона долара.

В своята автобиография, публикувана през септември миналата година, Мария твърди, че 12-годишната ѝ сестра ѝ е дала валиум, за да ѝ навреди, а също така я е поливала с горещ чай.

Певицата обаче не обвини по-големия си брат в насилие над нея, а над баща им, като разказа предполагаем инцидент, когато са се сбили толкова яростно, че 12 полицаи едва са разделили Морган и баща му. В мемоарите си тя споменава и как брат ѝ се е опитвал да я изнудва за пари веднага след като е станала известна.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама