Бременната Хилария Болдуин разкри пола на седмото си дете (ВИДЕО)


Бременната Хилария Болдуин разкри пола на седмото си дете (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Бременната Хилария Болдуин разкри, че бебе №7 ще бъде момиче, като публикува сантиментално видео с Алек и децата: "Нямам търпение да те срещна, дъщеричке моя".

Родената в Бостън инфлуенсърка сподели визуален пост за нероденото дете заедно със съпруга си Алек Болдуин и шестте им деца: дъщерите Лусия, на 13 месеца, Кармен Габриела, на 8 години, и синовете Рафаел Томас, на 6 години, Леонардо Анхел Чарлз, на 5 години, Ромео Алехандро Давид, на 3 години, и Едуардо "Еду" Пао Лукас, на 18 месеца.

63-годишният Алек и 38-годишната Хилария обявиха "изненадващата" новина за бебето си през март тази година, пет месеца след фаталната стрелба по време на снимките на "Ръст", при която загина украинската операторка Халина Хътчинс.

"За мен винаги е било едновременно забавно и значимо да разбера какъв е полът на бебето ми, но тъй като раста и се уча, този път искам да бъде малко по-различно", написа Хилария в поста. "Какво ще направи бебето ни любящ, цялостен човек? Какво има значение? Какво ще го накара да се чувства забелязвано, свободно и гордо?"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама