Бременната Ким Кардашиян лъсна гола


Бременната Ким Кардашиян лъсна гола

Ким Кардашиян определено е царицата на селфитата. 34-годишната риалити звезда, която очаква второто си дете, взриви мрежата с поредната си снимка.

Бременната Ким сподели кадър в Instagram, на който е абсолютно гола и с гордост демонстрира нарасналото си коремче.

"Без филтър, без Фотошоп, само добра светлина", написа съпругата на Кание Уест.

"Първо казваха, че съм прекалено слаба и лъжа, че съм бременна. Сега говорят, че съм прекалено едра и обработвам снимките си. В някои дни ме снимат преди да съм яла и изглеждам по-слаба, а в други след като съм се хранила и изглеждам по-голяма. Мисля, че всички ме познавате добре, за да знаете, че бих документирала процеса, ако използвах сурогатна майка. Всяко тяло е различно, всяка бременност е много различна. Научих се да обичам тялото си във всеки етап. Ще стана още по-едра и това също е красиво. Благословена съм, че съм бременна и съм късметлийка, че нямам прееклампсия, доколкото знам, така че този път няма да имам проблем с подуването. Също така казват, че е различно, когато носиш момче. Какъвто и е да случаят, съм благодарна на Бог за това чудо и без значение какви слухове и коментари се говорят за мен този път, не ме засягат!", сподели Ким.

Звездата разкри, че очаква второ дете в епизод от риалити шоуто си. Дъщеря й Норт Уест, която се роди на 15 юни 2013 г., ще си има братче в края на годината.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама