Бременната Риана с нова снимка на наедрялото ѝ коремче


Бременната Риана с нова снимка на наедрялото ѝ коремче
Снимка: Getty Images

Преди дни Риана изненада всички, като разкри, че очаква първото си дете. Тогава 33-годишната певица се разходи с половинката си A$AP Rocky в Ню Йорк, потвърждавайки слуховете, че е бременна (вижте я тук).Преди часове изпълнителката качи в Instagram нова снимка, на която гледа наедрялото си коремче.

Все още не се знае в кой месец е Риана, нито какъв пол е бебето ѝ, но е очевидно, че звездата няма търпение то да се появи на бял свят.

"Тя няма как да е по-щастлива и е много развълнувана, че ще бъде майка. Обича всички промени, които се случват с тялото ѝ по време на бременността", каза източник пред "People".

Родената в Барбадос певица има връзка с рапъра от ноември 2020 след дългогодишно приятелство. В скорошно интервю за списание GQ A$AP обсъди перспективата да стане баща, заявявайки: "Ако това е в съдбата ми, абсолютно. Мисля, че ще бъда невероятен, забележителен, като цяло невероятен баща".

В свое интервю за Vogue през март 2020 г. Риана каза, че би искала да има 3-4 деца, но също така подкрепи самотното майчинство.

"Обществото те омаловажава като майка, ако в живота на децата ти няма баща. Но единственото нещо, което има значение, е щастието, това е единствената здравословна връзка между родител и дете. Единственото нещо, от което то има нужда, е любов."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама