Бритни Спиърс: Абортирах от Джъстин Тимбърлейк, не искаше дете


Бритни Спиърс: Абортирах от Джъстин Тимбърлейк, не искаше дете
Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс проговори за първи път за аборта, който е направила, когато е имала връзка Джъстин Тимбърлейк преди почти 20 години. В мемоарната си книга "Жената в мен", която трябва да излезе скоро, 41-годишната певица признава, че е забременяла от Тимбърлейк, но е направила аборт, защото той не е бил готов да бъде баща.

"Бременността беше изненада за мен, но не беше трагедия. Много обичах Джъстин и винаги съм си мислела, че един ден ще имаме семейство. Вярно е, че тя [бременността] се случи малко по-рано, отколкото очаквах. Но Джъстин абсолютно не беше щастлив от тази бременност. Той каза, че не сме готови да имаме дете, че сме твърде млади за това", цитира People мемоарите на Спиърс.

"Не знам дали това беше правилното решение. Ако решението зависеше изцяло от мен, никога нямаше да направя аборт. Но Джъстин беше пределно ясен, че не иска да бъде баща."

Представителите на Тимбърлейк все още не са коментирали това изявление на Бритни Спиърс.

Вижте още: Няма да познаете Хайди Клум като тийнейджърка по бански (СНИМКИ)

По-рано беше съобщено, че мемоарите на певицата предизвикват сериозна загриженост у бившите ѝ гаджета Джъстин Тимбърлейк и Колин Фарел: те поискали да им бъде предоставено копие от книгата преди публикуването ѝ, за да могат да разберат какви подробности от отношенията с тях Бритни възнамерява да направи публично достояние. Адвокатите на Тимбърлейк и Фарел заявиха, че ще съдят Бритни Спиърс, ако някои пасажи от книгата не бъдат премахнати преди публикуването. Как в крайна сметка се е разрешила тази ситуация все още не е известно.

Припомняме, че Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк се срещат в продължение на три години, от 1999 до 2002 г.: по време на връзката Бритни е на 17 години, а Джъстин - на 18. Раздялата на двойката беше шумна и публична: звездите се разделиха уж заради изневяра на Бритни, а тази история Джъстин отрази в нашумелия музикален клип "Cry Me a River".

Впоследствие Бритни Спиърс се омъжва за Кевин Федърлайн и има двама сина от него. След развода и поради факта, че Бритни е смятана за психически нестабилна в продължение на много години и е била под грижите на баща си, децата са оставени да живеят с баща си. Сега 18-годишният Шон и 17-годишният Джейдън са в сложни отношения с майка си, тъй като според Федърлайн те са недоволни от начина ѝ на живот. Бившите съпрузи продължават периодично публично да изясняват отношенията си заради децата и да се обвиняват взаимно в недостойно поведение.

Вижте още: Вижте красивата жена на Коко от „Фермата“ (СНИМКИ)

Емоционалното състояние на самата Бритни Спиърс, която вече е разведена с новия си съпруг Сам Асгари, също редовно става обект на публични дебати: след като беше освободена от ареста, Бритни Спиърс започна активно да се занимава със социалните мрежи, публикувайки голи снимки и правейки високопарни изявления. Поведението на Бритни - танци с ножове, скандали на публични места, караници със съпруга ѝ и т.н. - предизвиква недоумение у много хора и подозрения, че тя приема забранени вещества, но самата певица моли да я оставят на мира.

Що се отнася до Тимбърлейк, той е женен за актрисата Джесика Бийл, имат две деца.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама