Бритни Спиърс се омъжи за трети път


Бритни Спиърс се омъжи за трети път
Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс сключи брак със Сам Асгари, седем месеца след като беше освободена от опеката на баща ѝ, която според нея ѝ е пречела да се омъжи.

Двойката вчера си е казала "Да" на уединена церемония в Лос Анджелис.

Миналата година 40-годишната певица заяви пред съда, че противоречивото 13-годишно попечителство, което приключили през ноември 2021, ѝ е попречило "да се омъжи и да има дете". През април тази година Спиърс разкри, че е бременна, но през май обяви, че е претърпяла спонтанен аборт.

Изпълнителката се запозна с 28-годишния личен треньор през 2016 г. на снимачната площадка на музикалния ѝ клип към песента "Slumber Party".

В интервю за BBC Persian, проведено месец преди обявяването на бременността на Бритни, Асгари заяви, че бракът и плановете за деца "е трябвало да се случат още преди три години".

Бритни Спиърс има двама сина - Шон, 16, и Джейдън, 15, от бившия си съпруг Кевин Федърлайн, с когото официално се разведоха през юли 2007. Оттогава децата живеят при него, а тя му дава издръжка за тях, като се говори, че сумата е 20 000 долара месечно. Певицата има още един брак зад гърба си - с Джейсън Алън Александър, за когото беше омъжена само за 55 часа през 2004. Той явно все още има чувства към нея, тъй като вчера е бил арестуван, след като е влязъл с взлом на сватбеното парти на Спиърс и Асгари в Южна Калифорния. Той се включи на живо в Instagram, заявявайки, че поп звездата го е поканила, а също така, че иска да спре сватбата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама