Бритни Спиърс загуби делото срещу баща си


Бритни Спиърс загуби делото срещу баща си
Снимка: Getty Images/Guliver

Бритни Спиърс не успя да се освободи от контрола на баща си върху делата ѝ, след като американски съд отхвърли молбата ѝ. 

От прословутата ѝ поредица от публични сривове и провали през 2008 г. певицата живее в Калифорния, съгласно одобрено от съда законно настойничество, а животът ѝ до голяма степен е управляван от Джейми Спиърс.

Адвокат на 38-годишната изпълнителка обаче каза, че тя се бои от него и няма да възобнови музикалната си кариера, докато той я контролира. Съдията заяви, че ще разгледа бъдещи петиции за неговото отстраняване, а адвокатът на Бритни планира да подаде такава.

Адвокатът на Джеймс Спиърс защити клиента си, като каза, че той се представя отлично в ролята на попечител на дъщеря си и от задлъжняла сега тя има активи над 60 милиона долара. Според него, ако друг поеме надзора на делата ѝ, това ще ѝ навреди.

Междувременно по искане на певицата съдията постанови финансовата компания Bessemer Trust да бъде назначена за съпопечител.

Вчера по време на изслушването, в което не участва самата певица, адвокатът на Бритни, заяви, че тя и баща ѝ нямат "жизнеспособна връзка" и не са говорили от "дълго време".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама