Бруклин, най-големият син на Бекъмови, се ожени (СНИМКИ)


Бруклин, най-големият син на Бекъмови, се ожени (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Бруклин, най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм, се е оженил вчера за приятелката си Никола Пелц. Пищното сватбено тържество на 23-годишния фотограф и 27-годишната милиардерска щерка, струващо около 3 млн. паунда, се е състояло в имението на баща ѝ в Палм Бийч. 

Красивата младоженка, която работи и като модел, се е омъжила за своя любим в елегантна сватбена рокля с дантелени ръкавици, дело на Valentino. Бруклин и Никола са си казали "Да" на еврейска церемония, почитайки корените на семейство Пелц. По-късно тя е сменила роклята си, като "Дейли мейл" издаде, че първият им сватбен танц е бил на песента "Only Fools Rush In" на Елвис Пресли.

Сред звездните гости, които са присъствали на сватбата, са били Гордън Рамзи, Серина Уилямс и Ева Лонгория. Сестрата на Бруклин, Харпър, е била една от шаферките. Останалите членове от семейство Бекъм - Дейвид, Виктория, Круз и Ромео, също са били много стилни.

Говори се, че младоженците са подписали брачно споразумение. Всъщност бащата на булката – Нелсън Пелц, собственик на веригата за бургери Wendy´s, е по-богат. Неговото състояние възлиза на стойност 1,3 млрд. паунда, докато Бекъмови имат 380 млн. паунда.

Бруклин, който се изявява и като готвач, и Никола се запознават на фестивала Коачела през 2017 г. Те официално потвърдиха, че заедно през юли 2020, а няколко месеца по-късно той ѝ предложи брак. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама