Българин спечели Super Model Universe 2020 (СНИМКИ)


Българин спечели Super Model Universe 2020 (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Българинът Иван Булкин грабна титлата Super Model Universe 2020. 26-годишният пловдивчанин успя да пребори конкуренцията от над 20 международни модела.

"СПЕЧЕЛИХМЕ! Призът Super Model Universe 2020 тази година е за България! Искам да благодаря на всички вас, близки, приятели и познати, които ме подкрепихте и стискахте палци за мен през цялото време. За мен значи много! Нямаше да успея без Вас!", написа щастливият победител във Facebook.

Тазгодишното издание на конкурса трябваше да се проведе в Малайзия, но заради пандемията от коронавирус се състоя изцяло онлайн. За да спечели отличието, Булкин, който от 13 години се занимава с лека атлетика, преминал през общо два кръга. В първия потребителите гласували онлайн за претендентите на страницата на организаторите. След вота им се класирали 5 мъже и 5 жени, които били оценявани от 10-членно жури от цял свят чрез видео интервю на английски език.

Иван Булкин е студент в ПУ "Паисий Хилендарски" със специалност "Спорт и възстановяване". Започва да се занимава с мода през 2016, когато бива поканен в конкурса "Mr. BGathletic", който печели. Три години по-късно става и "Мистър Пловдив". Той е републикански шампион по лека атлетика, поддържа атлетичната си фигура със здравословно хранене и шест тренировки седмично. След като се дипломира с бакалавърска степен от Пловдивския университет, иска да учи за магистър в Националната спортна академия "Васил Левски" в София.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама