Чарлийз Терон: Търся си гадже с гъста брада!


 Чарлийз Терон: Търся си гадже с гъста брада!
Снимка: Getty Images/Guliver

Чарлийз Терон, на 43 г., каза за британския вестник Sun, че все още е сама, въпреки таблоидите да твърдят, че има връзка с певеца Сийл.

„Взех съзнателно решение да бъда сама, защото исках да се посветя на отглеждането на децата си“, каза красивата актриса, която наскоро разкри, че третира осиновения си син като момиче, защото той е поискал това, когато е бил само на три години.

„От години съм сама. Някой трябва да направи крачка. Изненадващо съм на разположение. Започнах да се отварям емоционално, за да намеря любовта на живота си“, разкрива 43-годишната актриса.

„Сега съм променила мнението си, искам връзка. Моят идеален мъж трябва да знае как да ме накара да се смея и да има брада. Искам добър човек, който има красива брада или може да си пусне такава. Не искам рехава, а хубава гъста брада“, каза тя.

През 2015 г. Чарлийз прекъсна дългогодишната си връзка с актьора Шон Пен (58) и след това се зае с отглеждането на двете си осиновени деца - Джексън (7) и Оугуст (3).

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама