Чефо от Survivor призна: Все по-близо съм до някаква секта


Чефо от Survivor призна: Все по-близо съм до някаква секта
Снимка: Survivor/Facebook

Един от най-атрактивните участници от последния сезон на Survivor - Стефан Попов-Чефо, направи разтърсващи признания за начина си на живот в предаването "Преди Обед" по bTV. Артистът сподели, че се въздържа от редица неща. 

"Все по-близо съм до някаква секта като гледам как се ограничавам", каза актьорът и допълни:"В момента избягвам да пия алкохол, да приемам кофеин, да ям рафинирана захар".

Ограниченията, които си е наложил Стефан, далеч не са заради религиозни възгледи, а изцяло поради здравословни причини.

"Тези неща повишават хормона допамин в тялото ни и това води до пристрастеност. Трябва да не сме пристрастени към нищо! Това е една ежедневна битка в живота ми", обясни Чефо.

Освен всички лишения, на които се е подложил Стефан, той започва деня си по възможно най-екстремния начин с леден душ. За този начин на живот актьорът се е вдъхновил от Марк Аврелий.

Вижте още: Андреа скочи срещу инжекциите за отслабване (СНИМКА)

"Стоицизмът може да възпита много добродетели в хората и той ме спаси в много трудни моменти. Стоицизмът те учи да приемаш неща, които не са под твой контрол", сподели още Чефо.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама