Цветeлина Грахич разкри защо си тръгна от Слави


Цветeлина Грахич разкри защо си тръгна от Слави
Снимка: Facebook

В едно много откровено интервю Цветелина Грахич споделя за решението си да напусне "Шоуто на Слави".

Тя разкрива пред сп. LOVE style изгонена ли е от Дългия, имало ли е скандал при раздялата, наистина ли е била гадже на Годжи, ще подпише ли договор с "Пайнер", мисли ли за сватба със своя приятел Кристиян и иска ли дете.

"Дадох всичко, което можах, на предаването. Просто вече се изчерпах. Ако бях останала там, щях да си тъпча на едно и също място, без да се развивам. Не мисля, че ще съжалявам за решението си. Взела съм всичко, от което съм имала нужда. Няма какво повече да си дадем", категорична е Цветелина.

Тя взела решението импулсивно и отрича да има всякакъв конфликт със Слави Трифонов. Тя казала на Маестрото, а не на водещия, че напуска, защото не събрала сила и смелост, защото Дългия трудно преживява разделите.

"Шоуто на Слави" ми даде популярност, но ми взе двойно повече. Отне ми приятели, отстраних голяма част от тях. Изведнъж се появиха роднини, които преди това никога не са ме търсили. Взе ми цялото свободно време”, казва певицата.

Грахич споделя още, че с всички от "Ку-ку бенд" е в страхотни отношения и вече работи върху първата си самостоятелна балада.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама