Цвети Разложка за сватбата на мечтите й


Цвети Разложка за сватбата на мечтите й

Цвети Разложка, която скоро встъпи в брак след дванадесетгодишна връзка, даде специално интервю за юлския брой на списание Coiffure Beauty.

Освен подробности за подготовката на сватбата и самото тържество топ моделът споделя какъв е човекът до нея, както и плановете им за семейство и деца.


В интервюто Цвети отбелязва, че е малко старомодна и е държала първо да сключи брак с любимия мъж и после да мислят за деца. Мечтае за три деца и смята, че ще бъде много строга и взискателна майка.

За принца до себе си Цвети споделя, че „е много мил, добър и любящ” и очевидно се покрива с представата й за идеален мъж, който както казва тя: „трябва много да ме уважава, да се грижи за мен, съответно аз също да се грижа за него”. Освен уважението, за нея е важно да има какво да нaучи от мъжа до себе си, който от своя страна да бъде достатъчно интелигентен, за да разискват всякакви теми. Най-важното обаче е той да я накара да се чувства истинска жена.

Себе си Цвети определя като „много властен човек”, който се опитва винаги да доминира, но умее да прави компромиси. Смята, че най-силното оръжие на жената е умът, а силната жена е преди всичко интелигентна и притежава необходимото количество търпение и разум, за да се справя с трудни ситуации.

В интервюто Цвети разкрива и подробности около самата сватба в стил винтидж, за уникалната рокля, която е единствена в света – изцяло ръчна изработка с най-старата техника, датираща от времето на Луи XIV. За плановете си Цвети споделя, че й предстои организирането на един световен конкурс в България, чийто лиценз вече притежава.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама