Д-р Куин Лечителката стана на 70 и изглежда феноменално (СНИМКИ)


Д-р Куин Лечителката стана на 70 и изглежда феноменално (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Джейн Сиймор, най-известна с ролята си на д-р Куин Лечителката, навърши 70 години на 15 февруари. Възрастта определено не ѝ личи, като актрисата разкри как поддържа духа и фигурата си в интервю за NewBeauty.

"Чувствам се по същия начин. Аз съм от хората, които виждат чашата наполовина пълна. Често си казвам: "Просто изглеждай възможно най-млада"."

Джейн, която е майка на четири деца, редовно прави Пилатес, практикува бързо ходене поне три пъти седмично и ежедневно се разхожда по плажа. Приема много витамини и основно консумира храни, които сама отглежда в градината си (има и кокошки).

Звездата набляга на свежи салати, риба, пиле, морски дарове, плодове и много вода. Рядко консумира млечни продукти и ограничава сладкото. Пие големи количества вода с лимон, когато усети, че тялото ѝ има нужда от детокс.

Тя също така твърди, че дължи младежкия си вид на хубавата си кожа, за която полага редовни грижи.

"Наистина мисля, че хубавата кожа е тайната на вечно младото лице. Нанасяйте ретинол вечер, използвайте слънцезащитни продукти и качествена козметика, която в дълбочина да подхранва кожата на лицето. Всичко, което ме кара да се чувствам здрава, е най-добрият антиейдж съвет, който мога да дам."

Джейн не се е подлагала на пластични операции, но е категорична, че не е против тях.

"За момента смятам да не си правя фейслифт, но нямам нищо против тази процедура. Почти всички жени, които познавам, са си я правили и са много доволни от резултатите. Смятам, че е чудесно и ако някой ден реша, че някой може да направи нещо на лицето ми, без да го промени, бих се подложила и аз", казва Сиймор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама