Дакота Джонсън изгря във Vogue


Дакота Джонсън  изгря във Vogue

По-малко от месец преди премиерата на филма "Петдесет нюанса сиво" изпълнителката на главната женска роля Дакота Джонсън се снима за пръв път за корицата на сп. Vogue, съобщи Контактмюзик.

Във февруарския брой на американската модна библия младата актриса разказва за филма и за плановете си след него, размишлява върху изчезващата й анонимност.

Описвайки отношенията между Крисчън и Анастейжа във филма като "интензивна любов", тя каза, че е била привлечена към сценария, "защото е толкова различен".

"Това е най-безумното нещо, в което може да участва човек. Никога не съм преживявала подобно нещо, а не мисля, че и някой друг го е правил. Ужасяващо е и възбуждащо" - каза Дакота Джонсън.

"Дакота притежава способността да покаже крехкост и уязвимост и едновременно с това сила, която те кара да чувстваш, че ще триумфира" - казва за нея режисьорът Сам Тейлър-Джонсън.

Впечатлен от 25-годишната актриса е и актьорът Джейми Дорнан, който я описва като "много забавна" и със заложби на много силна драматична актриса.

Що се отнася до самия филм, Дакота Джонсън го нарича "красив", но "объркващ".

Източник: БТА

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама