Даниел Крейг вече има звезда на Алеята на славата


 Даниел Крейг вече има звезда на Алеята на славата
Снимка: Getty Images

Любимият супершпионин на Великобритания остави своя отпечатък в Холивуд. Даниел Крейг, изиграл легендарния Джеймс Бонд, получи звезда на Алеята на славата.

Най-скъпият екшън герой в света е увековечен до колегата си - актьора Роджър Мур.

"Никога не съм предполагал, че ще кажа това, но да знаете, че е абсолютна чест да се разхождате из Холивуд. И ако щастието се измерва от компанията, която е с нас, то фактът, че имам звезда тук и съм заобиколен от всички тези легенди, ме прави много, много, много щастлив човек", каза Крейг по време на церемонията по откриване на звездата.

По-надолу по прословутата Алея фенове чакаха Крейг с чаша мартини, по примера на неговия герой Бонд, който е фен на напитката.

"No Time To Die" получи възторжени отзиви, за радост на собствениците на киностудия и киносалони, които понесоха тежък заради коронавируса.  Новият филм за Джеймс Бонд счупи рекорда по приходи от премиерния уикенд, съобщиха от Universal Pictures във вторник. Последното участие на Даниел Крейг в ролята на едноименния герой донесе 25 млн. паунда (29 млн. евро). Филмът излезе на екраните във Великобритания и Ирландия на 30 септември и постигна най-доброто тридневно вътрешно откриване на Бонд в 60-годишната му история.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама