Дария Симеонова призна, че е имала трудности с мъжа си (ВИДЕО)


 Дария Симеонова призна, че е имала трудности с мъжа си (ВИДЕО)
Снимка: Facebook Дария Симеонова

Макар че в момента Дария Симеонова е щастливо омъжена за Антон Бъчваров, актрисата разкри, че двамата са имали доста трудности в отношенията си в периода преди сватбата.

В предаването "Търси се", което ще бъде излъчено на 29 януари, тя признава, че Антон взима решението, че е по-добре да се разделят, и напуска общия им дом. На въпроса какво е изпитала тогава, Дария отговаря: "Празнота..."

Двамата остават разделени 2 месеца, в които не спират да си говорят и да търсят път един към друг. Актрисата обаче прави първата крачка към своя любим: "Имах един период на оттегляне. Казвах си, че може би той така иска, че ще го преодолея". Антон ще допълни, че и двамата са имали нужда от тази раздяла, за да се намерят отново и да се заобичат още по-силно. "Ние осъзнахме, че много, много се обичаме. Ако нямаше любов между нас, може би тази раздяла щеше да доведе до естествения край на нещата", казва 33-годишната актриса, която има син от Антон.

Днес двамата усещат промяната и позитивния ефект в отношенията си след раздялата. "Аз изключих от съзнанието си опцията да не бъдем заедно. Мисля, че сме тотално други хора или поне тотално други хора заедно", споделя откровено съпругът на актрисата от "Мен не ме мислете" и филма "Майка".

Нели и Меги ще срещнат Дария и Антон с друго артистично семейство – Яна Титова и Алек Алексиев, които са едни от най-близките им приятели. Алекс е много близък с Антон, но това, което не му харесва, е "че трябва да влезеш в неговия график, иначе не можем да се видим. Той е страшно зает".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама