Децата на родните звезди тръгнаха на училище (СНИМКИ)


Децата на родните звезди тръгнаха на училище (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Първият учебен ден традиционно е един от най-важните дни в живота на всяко дете. По традиция той преминава почти неусетно - в запознаване с нови учители, съученици и създаване на приятелства. 60 000 първокласници прекрачиха за първи път прага на българските училища тази година. Заедно с тях бяха и децата на родни звезди, които заведоха малките си ученици и побързаха да споделят това в профилите си в социалните мрежи.

Първа се включи с развълнувано слово бившата плеймейтка и тв водеща - Николета Лозанова. Звездата сподели снимка на дъщеричката си Никол с думите "На добър час, мое Всичко!". Лозанова роди дъщеря си през 2012 г. след особено шумна връзка с футболиста Валери Божинов. Двамата се разведоха няколко години по-късно, но и до днес си поделят задълженията към малката си наследничка. Почитателите на НиЛо, както е известна в медийното пространство Николета, побързаха да поздравят гордата майка, като на повече от тях направи впечатление раничката на Никол, която е на известен дизайнер и със сигурност струва колкото няколко други детски раници.

Дългогодишната опонентка на Лозанова и бивша приятелка на Божинов, фолк звездата Алисия, не сподели снимка от първия учебен ден на сина си Валери-младши, но пък няколко дни по-рано го поздрави за рождения му ден. 12-годишният футболен наследник е видимо копие на баща си и често може да бъде забелязан с футболен екип.

Поп фолк певицата Галена също поздрави за началото на учебната година. Тя качи стори на сина си Стефан, който заедно с други деца се връщат в училище. Малкият Стефан е на 10 години и много често радва певицата с високите си оценка, както тя самата нееднократно споделя.

Преди малко повече от 5 години татко за първи път стана и хитовият водещ на БТВ - Светослав Иванов. Той заедно с половинката си Вяра Деянова изпратиха дъщеря си в училище, като журналистът качи снимка на малката Йоана заедно с нейна приятелка, и двете носещи големи раници.

Обичайният от всички актьор Александър Сано също не остана по-назад. Дъщеричката му Ава беше изпратена на училище от него и майка й - бившата водеща Нели Атанасова. Двамата са заедно от почти 12 години и въпреки многото слухове за раздяла, все още са много влюбени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама