Деян и Радина купонясват в Лозенец


Деян и Радина купонясват в Лозенец

Този уикенд клуб Hacienda Beach - Лозенец посрещна някои от най-желаните ергени в България, които освен, че се забавляваха се включиха и в инициативата за набиране на средства за построяването на Православен Храм „Рождество Христово“ в район „Младост“ в гр.София.

Специално за събитието в Лозенец пристигна и горещата двойка Деян Донков и Радина Кърджилова, които цяла вечер се забавляваха на хаус партито и не пропуснаха да демонстрират любовта си, напук на всички слухове, които ги разделят.

Истинска музикална фиеста очаква гостите на Hacienda Beach през месец август. Зад пулта ще застанат DJ Dimo, DJ Kеy, DJ Vaskes, DJ Kaiski, DJ Mascota и Ясен Петров. На 5 август на Хасиенда ще акостира поп звездата Мария Илиева. На 7 август за първи път в Лозенец ще се изявят Фамилия Тоника, а на 14 август уникален концерт ще изнесат Любо Киров, Маестро Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров. На 19 август почитателите на черния саунд ще бъдат сюрпризирани с участието на Били Хлапето и Lexus. Орлин Павлов ще зарадва почитателите на най-популярния музикален клуб на 21 август, а на 26 август е горещото черно парти на Лео, Део и Играта.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама