Деми Ловато се сгоди (СНИМКИ)


Деми Ловато се сгоди (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Деми Ловато ще се омъжва. 31-годишната певица се е сгодила за канадският певец Джордан Лутс, като предложението се е състояло в събота в Лос Анджелис.

Двамата влюбени съобщиха радостната новина в Instagram. На една от снимките изпълнителката с гордост показва диамантения си пръстен.

"Все още съм безмълвна... снощи беше най-добрата вечер в живота ми и не мога да повярвам, че мога да се оженя за любовта на живота си. Ето до края на живота ни. Обичам те, скъпи", написа Ловато в социалната мрежа.

Вижте още: Вече е ясно от какво е починал Матю Пери

Лутс също не остана безмълвен: "Вчера помолих най-добрата си приятелка да се ожени за мен и тя каза "да". Не мога да си представя живота си без теб и слава Богу, сега никога няма да ми се наложи. Чувствам се като най-щастливият човек в момента. Толкова съм влюбен в теб."

Двамата музиканти са заедно от повече от година, като се запознаха покрай работата по албума на Деми "Holy Fvck" (2022).

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама