Дени от "Игри на волята": Попаднах в капана на човек, който искаше да нарани бившата си (СНИМКА)


Дени от "Игри на волята": Попаднах в капана на човек, който искаше да нарани бившата си (СНИМКА)
Снимка: "Игри на волята: България"/Facebook

Денислава Велкова от "Игри на волята", разкри, че искрено съжалява за връзката си с Кристиан Кирилов (известен като Митака от сериала "София ден и нощ").

"Не съм била по-щастлива да махна човек от живота си. Не съм съжалила за секунда и съвсем сериозно го казвам. Имам вина, че се поддадох и попаднах в капана на човек, който искаше да нарани бившата си жена с мен и това беше много грозно." Това каза блондинката в официалния онлайн подкаст на риалитито.

Вижте още: Ето кой е големият победител в "Игри на волята" 2023 (СНИМКИ)

Тя сподели също, че тяхната връзка е продължила едва месец и половина, като той е бил твърдо против тя да участва в "Игри на волята"

"Саботираше ме непрекъснато. Каза ми: "Ти си луда и се вманиачаваш". А аз ходех да тренирам в залата, защото бях взела насериозно този формат. Не исках да се излагам пред цяла България. Да ми говориш и саботираш така, за мен не е ок. В един момент ми каза: "Хубаво, влизай си, но влизаш сама".

Вижте още: Денислава от "Игри на волята" разгорещи мрежата с тези СНИМКИ

Тъй като Дени съжалявала за отношенията им, дори писала на бившата му жена - поп-фолк певицата Джулия, която по думите ѝ приела извинението.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама