Дени от "Игри на волята" със скандални разкрития за бившия си


Дени от "Игри на волята" със скандални разкрития  за бившия си
Снимка: Instagram

Последният сезон на "Игри на волята" може да е приключил, но част от участниците определено знаят как задържат вниманието към себе си и след края на формата. Една от най-атрактивните дами в риалитито - Денислава, отправи скандални думи по адрес на бившия си приятел Кристиан Кирилов, известен като Митака от сериала "София ден и нощ", определяйки го като "лъжец" и "простак".

Вижте още: Родна риалити звезда засне ВИДЕО с НЛО в България (СНИМКИ)

Макар че връзката им продължава едва месец и половина, Дени и Кристиан използват всеки удобен случай да сипят обвинения един по друг. 

"Не съм виждала друг като него, който да лъже толкова много. Не мога да приема патологичен лъжец, абсурдно е да съм във връзка с такъв мъж. Когато го разбрах, си казах, че не е за мен. Дори имам съмнения, че жълтурските статии и "новинки" по мой адрес идват от него", сподели Дeнислава пред Уикенд. Тя е категорична, че не той, а тя е прекратила отношения им като за половин час си събрала багажа от дома му и си тръгнала.

"Мислех си, че колкото по-бързо приключа, толкова по-добре за мен", каза още риалити звездата.

Денислава определя поведението на Кристиян като простотия и твърде, че бившата съпруга Джулия била на същото мнение като нея.

Вижте още: След 17 години: Били Джоел представи нова песен (ВИДЕО)

"Докато бях 20 дни в Чистилището имах цялото време на света да си преосмисля нещата. Толкова разсъждавах за отношенията си с Кристиан, че ако тогава имах възможност да звънна и да му кажа, че приключвам, щях да го направя", казва още дъщерята на Виолета.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама