Део и Мариана вече мечтаят за второ дете


Део и Мариана вече мечтаят за второ дете
Снимка: сп. Story

Део призна, че с половинката му Мариана вече мислят за второ дете.

"Какъв баща съм ще каже Борислав след време. Прави ми впечатление как си задържа погледа върху нас и ни изучава. Нещо, което ние, възрастните, трябва да правим по-често. Страхувам се в какъв свят ще живее един ден, но тези тревоги се прокрадват за секунди. Когато човек е без дете, в един момент се блъска в стена. Преживяванията на познатите места като че ли се изчерпват. Трябва да се появи дете, на което да му покажеш света. Да преоткриеш света през неговите очи. Иска ми се вече да проговори", сподели той пред bTV, цитиран от "Монитор".

Тв водещият разказа още, че за да бъде с него Мариана зарязала приятелите и средата във Варна.

"Започна да работи от сутрин до вечер и почти не се виждахме. Ани Владимирова много ни помогна. Каза ни: "Направете си едно детенце". Майката на Мариана е била самотна майка. Тя също е казвала на дъщеря си: "Направи си детенце, винаги ще намериш начин да се оправиш". Трябва да се действа, не можеш да чакаш някаква стабилност и сигурност", смята още той.

Бившата му приятелка Лора Караджова, с която бяха заедно дълги години, се е запознала с Мариана.

"Държат се съвсем нормално. С Лора и двамата бяхме под прожекторите и се преекспонираха нещата. Просто всеки си мина на следващия етап. Лора има прекрасна дъщеричка. Пожелавам им успех във всичко", допълни Део.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама