Деси Слава разкри как е успяла да отслабне (СНИМКИ)


Деси Слава разкри как е успяла да отслабне (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Деси Слава показа перфектната си фигура още миналия месец в клипа към последната си дуетна песен с Азис - "Брутален". (Вижте ТУК колко е различна). Още тогава поп-фолк певицата изглеждаше доста отслабнала. Появиха се спекулации, че променената ѝ визия всъщност се дължи на видеообработка и няма няма нищо общо с реалността.

Преди дни 43-годишната изпълнителка се появи в къса и прилепнала рокля в "Шоуто на Николаос Цитиридис", което позволи на зрителите да се убедят в невероятните резултати, които е постигнала в борбата с излишните килограми. При своето предишно гостуване в предаването певицата сподели, че има хормонални проблеми. Сега е успяла да ги овладее с медикаменти, което е довело и до връщането на предишната ѝ форма.

Припомняме, че Деси Слава роди своя втори син Борис през декември 2017 година, дълго време след което не успяваше да свали излишните килограми. Това на свой ред се превърна в повод за периодични статии, в някои от които открито се намекваше, че певицата просто обича да си похапва повече.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама