Десислава цял живот бяга от насилниците си


Десислава цял живот бяга от насилниците си

Фолк певицата Десислава, която в момента радва с усмивката и таланта си зрителите на "Гласът на България", е минала през много трудни моменти в живота си.

В новия си брой списание Story разкрива любопитни, но тъжни факти от детството на изпълнителката, която преживява два развода на майка си.

След раздялата с баща й, майка й се омъжва за втори път.

"Вторият ми баща беше лекар, изключително умен и интелигентен човек. Той ме научи на много неща – да говоря правилно, да държа ножа в дясната и вилицата в лявата ръка, но... имаше един проблем - пиеше и това в крайна сметка го погуби. Алкохолът не прощава на никого. Дали човек е професор или тракторист, няма значение. Пие ли, интелигентността и всичко добро в него изчезват", споделя Десислава.

"Когато това се случваше, почваха скандали, имаше и други неща... Но не с мен, с майка ми. Дори и когато пиеше, към мен той никога не се е отнасял лошо. Но аз преживявах всичко, страдах. Налагаше се вечер да бягаме с майка ми да спим по роднини и приятели, когато се напиеше много. Тя си нямаше късмет в брака, така й се стече животът, но това остана като пример за мен – да бягам далеч от мъж, който пие”, допълва още изпълнителката.

За другите драми в живота на Десислава можете да разберете в новия брой на списанието.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама