Диана Димитрова нападна и Владо Карамазов


Диана Димитрова нападна и Владо Карамазов
Снимка: Facebook Диана Димитрова

Диана Димитрова използва Facebook, за да отговори на скорошното изказване на Владимир Карамазов относно нейното разкритие, че е била бита от колега.

Припомняме, че в интервю за радио "Фокус" актьорът заяви:

"Този скандал много прилича на другия скандал. И мога да кажа, че много често хората взимат отношение към нещо, което изобщо нито знаят за него, просто четат някакъв статус във Facebook, взимат го за чиста монета, и вече взимат страна, почват да пишат. Това са пълни глупости. Аз това го отдавам на интелигентност, такава някаква средна интелигентност на хората. Ако ти си над средната интелигентност, винаги ще си зададеш някакви въпроси."

Научете ТУК какво още сподели Карамазов.

Диана Димитрова не остана безучастна и го захапа в социалната мрежа така:

"Слушах интервюто на Владимир Александров. Не го познавам в личен план. Имаме разменени по три реплики извън сцените, които сме заснели. 2017 година, той не беше част от екипа на продукцията. Сигурно ми е следил телефона... или ми е светил, без аз да знам.

Чудя се, дали ще му е толкова весело, когато истината лъсне. Когато, цялата истина лъсне в детайли. От интервюто останах с впечатлението, че ТОЗИ актьор, започна да пелтечи и да се задавя в думите си, след като се спомена моето име. А на въпроса на журналиста "След 5 години?", оставям сами да прецените, какво означава възклицанието "А'" и каква претенция за ерудираност носи.

(по моя край овчарите по подобен начин подвикваха овцете)

П.С. Съжалявам, че се отказвате от актьорската професия, но мисля, че не е голяма загуба."

В края на ноември 32-годишната звезда от "Откраднат живот" и "Лъжите в нас" призна, че преди 5 години е била бита на снимачната площадка от неин колега и то в присъствието на 30 човека. (Вижте ТУК снимките, които сподели.) По-късно тя завоалирано намекна, че въпросният актьор е Юлиан Вергов, но до момента няма официално потвърждение.

Каква е истината предстои да разберем, а към днешна дата на всички замесени е забранено да говорят по темата, докато тече разследването.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама