Диана Димитрова с разтърсващи думи за Юлиан Вергов (ВИДЕО)


Диана Димитрова с разтърсващи думи за Юлиан Вергов (ВИДЕО)
Снимка: Diana Dimitrova/Facebook

Актрисата Диана Димитрова е твърдо решена да докаже, че е била е жертва на физическо насилие от страна на актьора Юлиан Вергов.

Вижте още: Жерар Депардийо продава част от колекцията си от произведения на изкуството

"Надявам се, че с новия главен прокурор моят случай да бъде решен справедливо", сподели Димитрова в подкаста на Любо Жечев. Актрисата е категорична, че независимо кой ще заеме поста на Иван Гешев, най-важното е да възтържествува законността. "Надявам се на основата на новите факти да се образува досъдебно производство", сподели още Димитрова.

Сегашният наблюдаващ прокурор Иво Боев е определил гримьорката Велина Павлова като "ключов свидетел". Именно нейните показания, че Диана Димитрова е политнала върху закачалки с дрехи, а не е била бита и блъскана в стената, свалена на пода и ритана с кубинки от Юлиан Вергов, както описва самата Димитрова, стават формалният повод за отказа на прокуратурата да образува досъдебно производство.

Вижте още: Нузнаваема: Ива Софиянска с нова визия 

"Съвсем ясно се вижда, че Велина Павлова не иска да говори. Но тя трябва да има предвид, че едно е да влезеш в стаята на криминална полиция и да кажеш версията си, друго - да застанеш пред съда, когато знаеш, че за лъжесвидетелстване законът предвижда от една до пет години затвор", сподели още Димитрова пред Любо Жечев.

Актрисата за първи път заяви официално, че преди побоя, в който обвинява Вергов, двамата са имали любовна връзка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама