Диляна и синът й рисуват пешеходни пътеки


Диляна и синът й рисуват пешеходни пътеки

Една от най-красивите жени в републиката - Диляна Попова, позира със сина си Борил за благотворителния календар "Един път живот”. Облечено в бели панталонки и ризка, с боси крачета, немирни къдрици и усмивка, която обезоръжава, 2-годишното момченце се чувства като у дома си в най-празничния месец за всяка година – декември 2017-та.

"Подкрепихме добра кауза – за безопасността по пътищата. Дали на Борил му е комфортно в ролята на модел? Зависи от настроението, защото той е доста буен и често се налага да го озаптим. Но в случая мина леко и забавно, той познаваше екипа и от други сесии. Костадин Кръстев-Коко прави календара, а той ми е близък приятел", сподели Диляна за "Монитор".

Ръчно изписаното посвещение на модела към прекрасния кадър е "Децата ни учат не безусловна любов, нека не ги превръщаме в жертви по пътя им”. Зад кампанията стои екс-депутатката Калина Крумова, а приходите от нея ще бъдат вложени в маркирането на пешеходни пътеки и други дейности за детската безопасност на пътя.

В стилния черно-бял календар чар пръскат златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика Михаела Маевска, Християна Тодорова, Ренета Камберова и Цвети Найденова. „Всеки човек има своя предопределен път в живота. За да стигнеш до най-красивия пейзаж трябва да минеш през най-дългия, най-трудния и най-трънливия път!”, е посвещението на грациите. В квотата на спортистите зад благородната идея с лицето си застават още Тервел Пулев и Йордан Йовчев, а от арт съсловието присъстват актьорите Койна Русева и Станимир Гъмов.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама