Диляна Попова и Асен Блатечки показаха любовта си (видео)


Диляна Попова и Асен Блатечки показаха любовта си (видео)
Снимка: сп. Eva

Малкият екран събра красавицата Диляна Попова с актьора Асен Блатечки, а в края на февруари ще ги видим заедно и в киносалоните във филма "Останалото е пепел". Лентата е вдъхновена от любовна история, в която герой е прочутият банкер Атанас Буров.

Не е тайна, че връзката на 38-годишната манекенка и 48-годишния актьор имаше своите възходи и падения. Днес двамата отново са заедно и са  щастливи със своя син Борил, който се роди през септември 2014.

Диляна и Асен красят корицата на февруарския брой на сп. Eva и заснеха специална фотосесия за изданието. В интервю брюнетката споделя, че вече много трудно допуска хора до себе си заради нападките по неин адрес.

"Имаше моменти, в които ми беше много трудно. Атаките бяха груби и обидни. Понякога, когато ставаше непоносимо, защото намесваха в измислиците и членове на моето семейство, съм се чудила какъв е механизмът, с който може да се реагира на толкова злоба и агресия. С течение на времето и благодарение на натрупания горчив опит разбрах, че е най-добре човек да стои на дистанция. Здравословна дистанция, която защитава мен и любимите ми хора."

Блатечки пък е категоричен, че се съобразява основно със себе си. "Има личности, на чието мнение държа, но честно казано, съобразявам се само със себе си и най-близките ми хора, когато взимам решения - в личен и професионален план".

Вижте и видео от заснемането на общата им фотосесия:

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама