Диляна Попова откровено за майчинството и сина си


Диляна Попова откровено за майчинството и сина си
Снимка: Костадин Кръстев – Коко

Диляна Попова роди сина си Борил на 20 септември 2014 г. Моделът и актриса споделя подробности около грижите за малкия, майчинството, модната си марка и половинката си Асен Блатечки в интервю за сайта на Вихра Петрова, vihrapetrova.com.

Ето и част от интервюто:

Майчинството е особено състояние, според мен майка се става с грижите,с безсънните нощи, а не с раждането. Как го усети ти, изпита ли този майчински инстинкт веднага след като роди сина си?

Първите дни ми беше странно и малко страшно дори, сега съм доста по-спокойна, но всеки ден разбирам нови.. и нови неща, наспивам се мааалко повече :) и истински се забавлявам с него, той е спокойно, но много енергично дете, за което му благодаря..:)!

Кърмиш ли и какво мислиш за кърменето? Това е тема, която бурно се дискутира и цели движения дори се основаха.

Кърмих 3 месеца и съм много щастлива от този факт, това е първият подарък, който можеш да подариш на детето си , има майки, които имат тази възможност по-дълго време, но при всички е различно, важното е да осъзнаваш колко е важно това!

Защо избра Борил за име на твоя син?

Защото името носи нещо на човек, а аз искам той да е силен и да се бори за нещата, които иска да му случат, защото излъчва сила и защото ми харесва..:)!

Какво бебче е той? Кои са ти любимите мигове с него?

Обожавам момента, в който се събужда с усмивка..:), ние големите вече сме забравили това, той ме връща към истински важните неща в живота, а те не са много..!

Как майчинството промени твоя свят и твоята душа?

Той не само го промени, обърна го наопаки..:), разбрах какво е безусловна Любов, чрез него заобичах повече себе си и разбрах, че ти създаваш собствената си реалност!:)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама