Диляна Попова зарязала Асен Блатечки заради изневери


Диляна Попова зарязала Асен Блатечки заради изневери
Снимка: Instagram

От известно време се носят слухове, че Диляна Попова и Асен Блатечки, които имат един общ син, отново са се разделили. Сега стана ясно, че причината е поредица от изневери на актьора с млади момичета. Това научи "Уикенд" от близки на популярната моделка и актриса.

Преди дни Диляна отпразнува своя 40-и рожден ден с приятелки в Париж без Асен, с когото в момента са в ледени отношения. Запознати с драматичната раздяла между тях разкриват, че красавицата го зарязала това лято, след като получила неопровержими доказателства за цяла серия от негови изневери.

"Асен е огорчил и наранил много Диляна с безскрупулни изневери. Срещал се е тайно с няколко момичета, повечето от които са на годините на дъщеря му Катерина", разкриват приятелки на Попова. Тя е научила по възможно най-шокиращия начин за похожденията на 50-годишния мъж.

Младо момиче, с което Асен имал отношения, успяло да хакне телефона му и да извади негова кореспонденция с още три дами, значително по-млади от актьора. След това пратила всичко на Диляна. Дни преди това моделката получила първото предупреждение - скрийншот от негов чат с 21-годишно момиче, живеещо в ж.к. "Люлин" - Елисавета Джамил. От кореспонденцията става ясно, че Блатечки се обяснява в любов на младата Елисавета. Накрая флиртът завършва с реплика: "Ще те накарам да ме желаеш до лудост".

Преди дни Диляна качи снимка с приятелка и написа прочувствен пост в Instagram.

"Със сигурност осъзнах, че човешките взаимоотношения са най-важното за начина, по който се чувстваш в живота.!:) Щастлива съм с приятелите, които съм си намерила:))! Благодаря, че ви имам! (няма да тагвам, защото ще бъде дълго, вие си знаете).

На 21 септември синът на Диляна и Асен, Борил, навърши 7 години.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама