Дими от Big Brother разкри причината за смъртта на дъщеря си


Дими от Big Brother разкри причината за смъртта на дъщеря си

В първото си и единственото телевизионно интервю за "На кафе" Дими от "Биг Брадър" разказа цялата истина за смъртта на малката си дъщеря Деметра. Тази сутрин пред Гала участникът в риалити формата отхвърли всички версии, лансирани в интернет пространството за вероятната причина за самоубийството на момичето.

Дими призна, че е избрал да гостува на предаването, за да изчисти паметта на детето си.

"Крайно време беше да кажа истината. Това е едно дете на 23 г. с много приятели в Англия, в България. Завършила е университет. Няма истина в тази помия по медиите. Никой журналист не ми се е обадил да ме попита. Това дете има приятели, има роднини, които са принудени да четат тези глупости. Мен кучета ме яли, нека ме обиждат колкото си искат, но защо нея", едвам сдържаше сълзите си почерненият баща.

Деметра се е самоубила заради изключително тежка диагноза – неизлечима форма на рак. "Тя е интелигентно момиче и е прочела, каквото трябва, за това злокачествено заболяване. То е с 99% летален изход. Може би и аз бих постъпил като нея, защото болестта й би донесла месеци агония на всички около нея", коментира Дими.

Не е ясно кога 23-годишната Деметра е разбрала за болестта, защото не е споделила с никого. Баща й се е опитал да говори с личния й лекар, но той е отказал информация заради поверителност.

Дими предполага, че Деметра е разбрала за болестта малко преди да вземе решение да сложи край на живота си. Оставила е предсмъртно писмо, адресирано до най-близките й хора, в което освен че е поднесла нещата с присъщото й чувство за хумор, е написала и какво погребение иска. Тя е пожелала кремация, а прахта да бъде разделена между майка й, баща й и сестра й.

На 15 април ще бъдат готови резултатите от аутопсията, която трябва да потвърди лошата диагноза. След смъртта на малката си дъщеря, Дими е бил на консултация при нумероложката Цветанка Рангелова, която е казала, че смъртта на момичето е кодирана и това е щяло да се случи поради една или друга причина.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама