Димитър Рачков се е оженил


Димитър Рачков се е оженил
Снимка: Facebook/ Забраненото шоу на Рачков

Димитър Рачков вече е семеен мъж. Поне пред Бог. 49-годишният комик се е оженил тайно за плеймейтката Анита Димитрова.

Популярният шоумен е сключил църковен брак в първите дни на септември с едрогърдата блондинка, с която е заедно от почти 2 години, но двамата не са се се обвързали с граждански договор, а само пред Бог. Това издаде пред в. "Уикенд" близък до бургаския комик.

Лятната сватба на Димитър Рачков се е провела в църквата "Свети Успение Богородично" в Царево, като на церемонията са присъствали само десетина души, сред които и процудента Магърдич Халваджиян със съпругата му Кремена. Според някои именно те са били кумуве на двойката. След церемонията в църквата с изглед към Черно море, младоженците и малкото им на брой гости са празнували в тузарския летен ресторант "Опера" в Лозенец, който бил изцяло ангажиран за събитието.

Интересна подробност е, че родителите на Димитър Рачков не са присъствали на сватбата му. Сред поканените на церемонията в църквата в Царево не са били Станка и Минко Рачкови, нито пък по-малкия брат на комика Димитър, който в момента излежава присъда в затвора за търговия с наркотици. Отсъствието на роднините на шоумена засилва мълвата, че те изобщо не одобряват връзката му с чувствително по-младата Анита. Красавицата е родена през 1996 г. и е с цели 23 години по-млада от бургаския комик.

Всъщност, именно неочакваната сватба на Рачков и Анита е провокирала бившата половинка на нисичкия актьор Мария Игнатова и тя са мине под венчилото. През октомври най-неочаквано блондинката обяви, че е казала "да" на легендарния бивш главен редактор на култовото през 90-те години сп. "Егоист" Ивайло Цветков-Нойзи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама