Джаферович разкри истината за проблемите с лицето ѝ (СНИМКИ)


Джаферович разкри истината за проблемите с лицето ѝ (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Една от най-обсъжданите жени в България в последно време е Евгения Джаферович, която е част от реалити предаването "Игри на волята".

Там тя е една от най-силните жени, която се справя чудесно във всяка една битка.

Жени е един от най-коментираните участници, а причините са много: стратегиите й в играта, контузиите, които получи, дори и някои нейни лични проблеми.

Едно от най-обсъжданите неща около Жени е парезата на лицето й, за която се написаха много неща.

Именно затова Джаферович реши да каже каква е истината и причината за този неин проблем. 

В интервю за списание Eva, Жени обяснява, че е получила парезата покрай раждането на дъщеря си Лея. Вследствие на това цялата й лява част се е изкривила и въпреки лечението, проблемът й останал и до днес.

"Трябваше да мисля за раждането на Леа, всичко с нея да бъде наред. Бях едва на 22, изобщо не бях суетна, не мислех за себе си и „колко е зле“ състоянието ми. Към днешна дата виждам колко много ми се е отразило, но знам, че към онзи момент нямаше какво повече да направя за лечението си, за да не се сблъсквам днес с такива сериозни последствия", споделя Жени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама