Джей Ло: Чувствам се по-секси


Джей Ло: Чувствам се по-секси
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Лопес сподели, че в момента се чувства много секси.

"Струва ми се, че винаги съм се чувствала секси, но сега се чувствам особено секси", откровеничи холивудската знаменитост в интервю за британското списание "Мирър", в което разкрива някои малко известни детайли за живота си.

Джей Ло разкри също, че никога не би се възползвала от дубльор за филмовите секс сцени.

"Всички са много нервни, когато става въпрос за подобни сцени, а всъщност става въпрос в това да успееш да намериш границата. През годините много пъти съм снимала подобни сцени и като се появите в над 30 филма те са неизбежни", разказа Дженифър.

Тя каза, че децата й, близнаците Макс и Ема, все още не знаят с какво се занимава майка им.

"Те знаят, че работя много, но не знаят точно с какво се занимавам. Знаят, че тази работа плаща всички необходими сметки. Аз съм израсла в бедно семейство и знаех, че трябва много и упорито да работя. С тях не е така, но аз ги уча да са хуманни, щастливи, обяснявам им какво означава да си нещастен, да обръщат внимание на хората, които ги заобикалят, уча ги да са отговорни", сподели прочутата актриса и певица.

45-годишната самотна майка разказа и как успява да съчетава личния и професионалния си живот.

"Аз наистина много работя. Но с годините се научих да внимавам и да се грижа за себе си. Много по-лесно е да кажеш на някого по отношение на работата "не" вместо "да". И това ми помага да съм щастлив човек, не само заради себе си, но и заради близнаците."

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама