Джей Ло и Бен Афлек отново са заедно? (СНИМКИ)


Джей Ло и Бен Афлек отново са заедно? (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

На Дженифър Лопес явно не ѝ е трябвало много време, за да превъзмогне Алекс Родригес, с когото наскоро се раздели. Причината е, че 51-годишната певица май е подновила връзката си с Бен Афлек. Различни източници твърдят, че отношенията им първоначално са били приятелски, но отново са прераснали в романтични.

Бившата двойка дори беше заснета заедно, докато беше на ваканция миналата седмица в клуба Йелоустоун в Монтана.

"Бяха сами. Само те двамата", каза източник пред сп. People.

Друг запознат, близък до Лопес, разкри, че те все още имат чувства един към друг.

Дженифър и Бен започнаха да излизат през юли 2002. Те отмениха годежа си през септември 2003, след което отново се събраха преди финално да сложат край на връзката си през януари 2004. Оттогава двамата от време на време са се чували.

"През годините те не загубиха контакт един с друг. Бен се свърза с нея, за да види дали е добре след раздялата с Алекс Родригес. През миналия месец няколко пъти бяха на вечеря. Нещата между тях се случват естествено и имат невероятно силна химия помежду си. Те продължиха от там, откъдето приключиха. Определено се наслаждават на времето, прекарано заедно."

Звездите все още не са потвърдили, нито отрекли, че са подновили връзката си, но източници твърдят, че слуховете доста се изненадали Алекс Родригес. Бившият бейзболист не можел да повярва колко бързо изпълнителката е продължила напред.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама