Джей Ло: Искам децата ми да знаят, че сме безгранични


Джей Ло: Искам децата ми да знаят, че сме безгранични
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Лопес иска децата й да знаят, че животът им може да бъде "безграничен".

Звездата има близнаци Макс и Ема, на 11 години от бившия си съпруг Марк Антъни. Тя сподели пред сп. "Екстра" какви са целите й през 2020 г., определяйки като най-важна стремежът да се "развива" всяка година.

"Знаете ли какво? За мен основният въпрос е да се развивам всяка година... да предизвиквам себе си, да продължа да се развивам по различни начини, като човек, като майка, също и в шоубизнеса… Мога да разширявам границите си, едно от Божиите откровения за мен през изминалата година беше, че сме безгранични. На това искам да науча момичето си, момчето си, децата си и да разпространя това послание. Всъщност нямаме граници, освен тези, които поставяме сами на себе си", каза тя.

50-годишната певица и актриса сподели, че е била направо "отнесена" от щастие, когато годеникът й Алекс Родригес й подарил чифт изумрудени обеци за Коледа и тя се разридала заради жеста.

"Беше толкова трогателно. Майка ми беше там и ми каза: "Защо плачеш? Заслужаваш го", а това ме накара да плача още повече... Беше невероятна Коледа за нас", допълни Джей Ло.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама