Джейми Фокс: Състоянието ми беше животозастрашаващо (ВИДЕО)


Джейми Фокс: Състоянието ми беше животозастрашаващо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Актьорът Джейми Фокс се появи за първи път на официално събитие, след като претърпя тайнствен инцидент през април, заради който не е бил способен да ходи, съобщи "Ройтерс". Той обаче продължава да мълчи от какво е страдал.

Развълнуваният Фокс зае централно място на сцената, за да приеме наградата "Авангард" на Асоциация "Изборът на критиците" в Лос Анджелис в понеделник. Тя е посветена на киното, телевизията и постиженията на чернокожите и латиноамериканците. Призът му бе връчен от неговата екранна партньорка във филма The Burial Джурни Смолет.

"Видях тунела. Не видях светлината", каза той по време на благодарствената си реч, като отбеляза, че здравословното му състояние е било животозастрашаващо. 55-годишният актьор обяви, че не би пожелал това, през което е преминал, дори на най-големия си враг.

Вижте още: Джейми Фокс се извини за коментар срещу евреите в Instagram

Той благодари на всички за молитвите им, на сестра си и дъщеря си Корин Фокс за това, че "не позволиха на никого да разбере какво се е случило".

Добре познати имена, сред които актрисата Кери Уошингтън, баскетболната звезда Леброн Джеймс и др. публикуваха пожелания за оздравяване към Фокс след влизането му в болница. През май той публикува в Instagram видео, в което споделя, че е излязъл от клиниката в Атланта и се възстановява.

Вижте още: Тайра Банкс навърши 50 и се показа без грим (СНИМКИ)

 

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама