Джеймс Франко: Спал съм с мои ученички


Джеймс Франко: Спал съм с мои ученички
Снимка: Getty Images

Джеймс Франко призна, че е спал с ученици от актьорското си училище. Говорейки вчера в подкаста "The Jess Cagle", той призна, че е било неправилно: "Не исках да наранявам хората", каза актьорът.

Той се извини четири години след като "Los Angeles Times" съобщи, че пет жени са го обвинили в неподходящо според тях поведение.

"Предполагам, че по онова време мислех, че ако е по взаимно съгласие, е наред", каза Франко.

Той заяви, че не е основал училището, за да привлича жени със сексуална цел.

Тази година актьорът се съгласи да плати 2,2 млн. долара, за да уреди съдебно дело, заведено от две жени, които го обвиниха в сексуално посегателство. Те са посещавали вече несъществуващата му актьорска школа "Studio 4", като някои от тях са били непълнолетни.

В своите изявления жертвите обвиниха Франко, че той и колегите му често са се държали нецензурно с ученичките. Те са ги експлоатирали и са ги принуждавали да се появяват в еротични сцени, обещавайки им за амбициозни роли в своите проекти.

Като част от споразумението Франко продължи да отрича обвиненията, но "признава, че ищците са повдигнали важни въпроси. И всички страни твърдо вярват, че сега е критично време да се съсредоточим върху справянето с лошото отношение към жените в Холивуд".

В интервюто за подкаста актьорът заяви, че от 2016 г. се възстановява от сексуална зависимост и че "работи много" след обвиненията срещу него и "променя това, което бях".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама