Джейн Фонда: Да, пуша трева


Джейн Фонда: Да, пуша трева

Американската филмова легенда Джейн Фонда си призна, че от време на време пуши марихуана.

77-годишната звезда сподели също в интервю за сп. DuJour, че се придържа към желязното правило да не гледа кино под въздействието на наркотици.

"Не мога да гледам филми, когато съм надрусана. Имаше филми, за които съм си казвала, че са най-доброто, което някога съм виждала. Но когато после ги гледах в трезво състояние, си казвах: "Как може да съм мислила така", призна си актрисата.

Фонда каза също, че след 60 години се чувства съвсем друг човек. Тя съветваха хората да преодоляват страховете си и постоянно да се усъвършенстват:

"Хората винаги казват: "Боже мой, как съумявате да изглеждате така... Аз съм си правила пластични операции, говорила съм за това. Но това няма знамение. Това, което има значение, е осъзнаването, че винаги можеш да станеш по-добър. Че трябва постоянно да се хвърляш в неизвестното", сподели Джейн Фонда.

"Трябва да си смел и да не спираш с опитите да излезеш от зоната си на комфорт. Трябва да знаеш какво си длъжен да направиш, за да станеш това, което трябва да бъдеш", добави тя.

Преди време Джейн Фонда спечели битката с рака и сподели, че вече не се бои от смъртта. Освен това миналата година тя заяви, че никога не е имала такъв секс, както след 70-годишната си възраст.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама