Джейн Фонда: Не мислех, че ще доживея до 30


Джейн Фонда: Не мислех, че ще доживея до 30
Снимка: Getty Images/Guliver

Носителката на Оскар Джейн Фонда в интервю за People каза, че сега се чувства по-щастлива от всякога и си спомни какво е преживяла в живота. Тя призна, че през годините е трябвало да се сблъска с много проблеми, но не се е отказала. "В живота ми е имало трагедии, много трудни неща за мен. Но никога не съм се предавала. Бях упорита през целия си живот", каза тя.

Преди това актрисата бе признала, че се е борила с хранителни разстройства, които сериозно са засегнали здравето й. Звездата от филма "Барбарела" призна, че на младини не е очаквала да стане популярна актриса. Освен това тя не е мечтаела за такава кариера. "Не съм от тези, които са израснали с мечтата да играят на сцената, с желанието да бъда актриса. Не съм мислила, че имам талант", каза тя.

Гуинет Полтроу разкри кой е по-добър любовник: Брад Пит и Бен Афлек (ВИДЕО)

Джейн Фонда, чиято кариера беше прекъсната на върха ѝ, каза, че й се иска някой да я бе подкрепял тогава. „Иска ми се някой да ми бе казвал „не се предавай, продължавай, ще стане по-добре“, защото не виждах бъдещето. Дори не мислех, че ще стигна до 30. Ето защо не приемайте нищо за даденост", каза тя.

През 70-те години актрисата си взе почивка от актьорството и стана активистка: тя се противопостави на войната във Виетнам. Тя също пусна серия от филми за аеробни упражнения.

Днес Фонда до голяма степен преразгледа възгледите си за живота. Неин приоритет през последните години е здравословният начин на живот - според нея именно защото следи здравето си, тя изглежда по-млада, отколкото е. „Ето защо изглеждам по-млада от годините си – защото съм здрава. И имам добра стойка“.

Джейн Фонда по-рано призна, че отново се е завърнала на екраните благодарение на участието си в снимките на филма "Моята тъща е чудовище" с Дженифър Лопес. И скоро ще има нов филм с нейно участие, Book Club: The Next Chapter, който е продължение на филма от 2018 г. Във филма участват още Даян Кийтън, Кандис Берген и Мери Стинберген.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама