Джейсън Момоа се раздели с дългата си коса (ВИДЕО)


Джейсън Момоа се раздели с дългата си коса (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Джейсън Момоа шокира феновете си, като сподели клипче в Instagram, в което се вижда как подстригват дългата му коса, с която сме свикнали да го виждаме.

Във видеото 43-годишният актьор от "Аквамен" обяснява причината за решението си.

"Бръсна се, правя го заради пластмасата за еднократна употреба - уморен съм от тези пластмасови бутилки, трябва да спрем. Пластмасовите вилици, всички тези глупости."

Сериозното му послание е прекъснато за кратко от лек полъх, който го разсмива, тъй като от известно време не е усещал вятър в главата си.

"О, човече, никога не съм усещал вятъра точно там", възкликна той.

Откакто Момоа стана известен с участието си в "Игра на тронове" и получи главната роля на Аквамен във вселената на DC, дългата му коса се превърна в негов почерк.

Но, както актьорът намеква във видеото, той е почувствал нуждата да направи нещо шокиращо, за да повиши осведомеността за голямата ни зависимост от пластмасата за еднократна употреба.

Той пледира: "Тя отива в нашата земя, отива в нашия океан. Просто виждам някои неща в нашия океан, които са толкова тъжни, така че моля ви, всичко, което правите, за да премахнете пластмасата за еднократна употреба в живота си - помогнете ми".

След това той отдели малко време, за да завърши видеото с положителна нотка и да признае някои от промените, които вече са направени.

"Пластмасовите бутилки са нелепи. Сега (много хора) произвеждат алуминиеви, което е фантастично", като държи собствената си бутилка на екрана.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама