Джейсън Стейтъм на плаж във Варна


Джейсън Стейтъм на плаж във Варна

Малко преди началото на снимките на “Непобедимите 3” в България двама от главните актьори ­ Джейсън Стейтъм и Уесли Снайпс, събраха тен край Черноморието, съобщава "Монитор".

Те отидоха на плаж на „Ривиера” до Варна и макар че се опитаха да не бият на очи, веднага бяха забелязани от свои фенове. Някои от тях дори успяха да се снимат с любимците си и да им вземат автограф.

Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Уесли Снайпс пристигнаха във Варна в неделя късно през нощта. Те са били настанени инкогнито в хотел „Империал”.

Вчера започна и първият снимачен ден на „Непобедимите 3” край корабостроителния завод „Булярд” във Варна. Заради Слай, Стейтъм и Снайпс от екипа на холивудската суперпродукция са забранили на статистите да внасят телефони, камери и всякакви заснемащи устройства. Всички, които влизат на снимачната площадка, се проверяват.

На място е изграден декор, който трябва да наподобява пейзажи от Сомалия. За целта още от ранни зори на територията на завода пристигнаха автобуси с африканци. Статистите са подбрани основно сред тъмнокожи студенти у нас. Те ще бъдат охраната на сомалийски мафиот, чиято роля се изпълнява от Уесли Снайпс. Поне 500 души са били на снимачната площадка.

Тези дни се очаква в морската ни столица да пристигнат и останалите звезди от „Непобедимите 3”. Снимките във Варна ще продължат до средата на следващата седмица.

Снимка: Монитор

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама