Дженифър Гарнър: Папараците са неконтролируеми


Дженифър Гарнър: Папараците са неконтролируеми
Снимка: Getty Images/Guliver

48-годишната Дженифър Гарнър разказа за липсата на неприкосновеност на личния живот в шоуто "Кажи ми повече" с Кели Кориган.

"В продължение на 10 години имаше от 6 до 20 автомобила до нашия дом, до училището на децата и при педиатъра. И им казваш: "Моля, отдалечете се от вратата на педиатъра. Имам болно дете. Моля", сподели актрисата, която има три деца от бившия си съпруг Бен Афлек.

Гарнър приема, че това е "цената на славата", но е категорична, че действията на жълтите медии понякога са извън контрол

Тя каза, че папараците "непрекъснато причиняват автомобилни катастрофи". По този повод добави: "Случвало се е да тръгвам на жълта светлина на светофара и след мен да има 15 коли, които минават на червено".

През 2013 г. Гарнър и колежката ѝ Холи Бери свидетелстваха в съда в подкрепа на законопроект за криминализиране на това като тормоз. Законопроектът окачествява като престъпление да се снимат нечии деца без съгласието на родителите. Тя обясни как дъщеря ѝ, която тогава е била на пет години, се страхувала от фотографите. По-късно същата година губернаторът на Калифорния Джери Браун подписа законопроекта.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама