Дженифър Лопес: 2020 ни показа какво всъщност е важно


Дженифър Лопес: 2020 ни показа какво всъщност е важно
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Лопес разкри, че 2020 е била невероятен учител за всички, като ни е показала какво всъщност е най-важно. Това сподели 51-годишната певица по време на наградите E! People's Choice Awards, които бяха раздадени вчера в Санта Моника, Калифорния.

"О, Боже мой, 2020 не беше шега, нали?", каза Лопес, докато приемаше отличието "Икона на 2020". "Искам да кажа, че преди 2020 бяхме обсебени от спечелването на тази награда. Тази година ни показа какво е важно и какво не е", каза звездата от сцената.

"Да си помагаме, да се обичаме, да бъдем добри един към друг. И значението на тази връзка, това човешко докосване. Oсъзнавам, че това, към което се стремя във всичко, което правя, е да достигна до хората, да ги докосна. Вярвам, че това, което всички искаме, е споделен опит, да знаем, че не сме сами в това", продължи Лопес. "Вярата ви в мен ме мотивира да продължа напред. Понякога, когато съм уморена, както много от вас през тази година, моето семейство, моите приятели и моите фенове ме вдигате, когато не мога да го направя сама."

Лопес говори и за това колко е важно човек да не се отказва:

"Като латиноамериканка и като жена, понякога трябваше да работя два пъти повече, за да получа възможността. Големите ми мечти и амбициите ми караха хората около мен да се изнервят, тези, които биха казали: "Ти си танцьор, не можеш да бъдеш актриса". Колкото повече ми повтавяха, че не мога, толкова повече знаех, че трябва", каза тя. "Така че сега стоя тук, толкова много благодарна, знаейки, че истинската мярка за моя успех не е в продадените плочи, а в любовта, която изпитвам към всички вас. И да, чувствам я."

Лопес получи емоционална изненада, преди да започне речта си. Никол Кидман, Рене Зелуегър и децата ѝ бяха сред онези, които споделиха своето възхищение в специални видео обръщения.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама