Дженифър Лопес на 53: Постоянно предизвиквам себе си (СНИМКИ)


Дженифър Лопес на 53: Постоянно предизвиквам себе си (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес тренира всеки ден не само за да изглежда прекрасно на червения килим, но и да се чувства добре в собствената си кожа.

53-годишната певица и актриса сподели пред USWeekly как редовните упражнения ѝ помагат да има и добро психично здраве. 

"Не е тайна, че фитнесът е много важна част от живота ми", каза съпругата на Бен Афлек и майка на близнаците Макс и Ема, на 15 години.

"Мисля, че има положителна връзка между спорта и психичното здраве."

Вижте още: Запознайте се с двойничката на Дженифър Лопес (СНИМКИ + ВИДЕО)

Нейното твърдение всъщност е истина. 

Изследвания, цитирани от mentalhealth.org, показват, че хората, които спортуват редовно, имат по-добро психично здраве, емоционална стабилност и по-нисък риск от психични заболявания. A също така тренировките помагат за преодоляване на депресия и тревожност.

"Когато намерите добър баланс чрез решителност и фокус,  естествено държите да бъдете най-добрата версия на себе си", смята Лопес.

Изпълнителката твърди, че първото нещо, което прави всеки ден, е да тренира, което често е преди 5 часа сутринта, когато все още е тъмно и без значение колко е натоварен графикът ѝ.

"Опитвам се да избирам правилно и да балансирам времето си", каза още тя.

Вижте още: Дженифър Лопес разкри своите тайни за красота

Относно менюто на певицата - преди време стана ясно, че Лопес започва деня си с чаша вода с резенчета лимон. Пие поне седем чаши лимонова вода на ден. За закуска звездата яде протеинова или овесена каша с ягоди, боровинки, мед, канела и кисело мляко. Понякога Дженифър си позволява и по-висококалорична закуска: бъркани яйца с бекон, сьомга и палачинки със сладко.

Според личния треньор на звездата Трейси Андерсън, храненето на певицата е органично и балансирано, съдържа доста протеини. Обича салати и пресни зеленчуци. Една от любимите салати на актрисата е от зеле, пържени тиквени семки и извара с малко количество зехтин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама