Дженифър Лопес няма планове за сватба


Дженифър Лопес няма планове за сватба
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Лопес сподели, че си мечтае един ден да се венчае в църква с голяма бяла рокля. В интервю звездата заяви, че въпреки това няма планове в скоро време да мине под венчилото със своя настоящ приятел Каспър Смарт.

Двамата се събират и разделят от 2011 г. насам, като в момента отново са двойка. Те дори са прекарали новогодишната нощ заедно в Маями.

Дженифър, която има близнаци от своя бивш съпруг Марк Антъни, призна, че се чувства по-щастлива от всякога със своя сегашен любим. Въпреки това в интервю за шоуто на Елън Дедженерис тя отрече да планира сватба. Това обаче не я спира да мечтае да се задоми отново един ден, въпреки че и в момента се чувства щастлива.

"В момента съм щастлива, защото имам чувството, че със или без връзка съм щастлива“, споделя тя в друго свое интервю. "Някой може да добави щастие към живота ти, но не това е нещото, което може да те направи щастлив, аз сама трябва да направя себе си щастлива“, допълни тя.

Зад гърба си Лопес има три брака. Тя се омъжи за певеца Марк Антъни на частна церемония в дома си в Бевърли хилс през 2004 г. Двамата се разделиха през 2011 г. Певицата беше омъжена и за сервитьора Оджани Ноа и танцьора Крис Чъд.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама