Дженифър Лорънс ще е женската версия на Брад Пит


Дженифър Лорънс ще е женската версия на Брад Пит
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Лорънс ще се присъедини към женския вариант на „Бандата на Оушън”, гласят слухове в западни издания. Ако те са верни, актрисата отново ще работи с режисьора на „Игрите на глада” Гари Рос.

Сандра Бълок е друг предполагаем участник в лентата, като се очаква тя да бъде в главната роля. Бълок ще изиграе сестрата на Дани Оушън, героят на Джордж Клуни в касовата поредица. Тя ще организира кражба на много скъпа огърлица от благотворително събитие на висшето общество в Ню Йорк, в опит да набеди за престъплението собственик на галерия в града.

Зад сценария се очаква да стои Оливия Милч, допълва британският „Индипендънт”. Очаква се Лорънс да влезе в ролята на помощника на Бълок. В мъжката „банда на Оушън” зад този персонаж стоеше Брад Пит.

Традицията на поредицата е да привлича много скъпоплатени актьори, така че с голямо нетърпение се очаква да се разбере кои ще са другите 9 жени в „бандата”.

Клуни е продуцент на римейка, а отново според слуховете ще се завърне и на екрана в познатото амплоа на елегантен крадец. Участието му вероятно ще е епизодично и ще послужи само като връзка между филмите.

Засега няма информация дали Пит, Мат Деймън, Джулия Робъртс, Дон Чийдъл или други звезди от „Бандата на Оушън” ще се появят на екрана за „женското” продължение.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама