Дженюъри Джоунс: Не съжалявам, че съм самотна майка


Дженюъри Джоунс: Не съжалявам, че съм самотна майка
Снимка: Getty Images/Guliver

Когато Дженюъри Джоунс посрещна на бял свят сина си Ксандър Дейн през септември 2011, актрисата категорично отказа да назове бащата на детето.

5 години по-късно тя продължава да го отглежда като самотна майка, като звездата от "Момчетата от Медисън Авеню" твърди, че не съжалява за решението си. 

"Може би трябва да наема мъж детегледачка. Но Ксандър прекарва много време със съседските бащи, а също така и с моя, който е супер млад", каза актрисата пред сп. Red.

"Хубаво е да има силни жени около един мъж, за да го научат да уважава нежния пол. Синът ми няма мъж, който да му казва: "Не плачи!" или "Не хвърляй като момиче". Всички тези ужасни неща, които татковците без да искат повтарят."

Макар че Дженюъри често се сблъсква с предизвикателства и трудности, когато става въпрос да балансира между работата си и отглеждането на малкия, тя споделя, че няма нужда от мъж, за да й помага.

"Просто не чувствам, че имам нужда от партньор. Дали искам? Може би. Но не се чувствам нещастна и самотна. Трябва да е някой толкова невероятен, че да го приема в дома си. Някой, който ще допринесе за моето щастие, а не би го отнел от мен", каза още звездата пред изданието.

"Опитвам се да бъда по-добър човек, по-добра майка. Но според мен си има причина дори за грешките, които правим. Аз често имам дежа ву, а някой ми бе казал, че това означава, че живееш живота си по начина, по който трябва да бъде живян. Именно така се чувствам. Дори да съм имала грешки, те са ме довели до сегашния момент", категорична е Джоунс.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама